keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Viikon edestä kuulumisia

Taas viikko vierähtänyt blogin edellisestä päivityksestä. Toisaalta ollut tekemistä ja menemistä melkoisesti ja toisaalta taas puuttunut selkeä/selkeähkö aihe kirjoittamiselta. Samalla pieni tauko kirjoitteluun, niin jaksaa taas uudella innolla?

Aiemmin mainitsemani neljä polttopuusäkkiä on liiteröity, vielä pari säkkiä kuljhettaa pihaan niin olisi liiterin täyttö tältä erää ohitse. Tähän liittyen taitaa tulevana viikonloppuna alkaa rankasavotta isän luona, jos aikataulut kohtaa. Pääseepähän taas ulkoiluttamaan moottorisahaa, sitä Husqvarna 543xpg:tä. Jospa saisi sisäänajot sahaan täyteen, niin pääsisi seoksen säätöön ja saisi toivottavasti lisää kierrosta käyttöön. Palaan asiaan kunhan pääsee metsuroimaan.

Naapurin kanssa käyty viimeaikoina pelailemassa squashia. Pyritty käymään ainakin kerran viikkoon pelaamassa, lähin paikka Fontanellalla Siilinjärvellä. Tuli sijoitettua itselle oma maila ja muutama pallo. Täytyy sanoa, että squashia pelatessa tulee kokonaisvaltaisesti lämmin ja niska/hartiaseutu kuumottaa monesti pelin jälkeen. Sunnuntaina kävimme myös sählyä pelaamassa ja tarkoitus käydä jatkossakin kun vain mahdollista. Huonokuntoiselle oli melkoinen rääkki äkkiseltään, mutta eiköhän se muutaman kerran jälkeen vähän helpota.


PS4 kimpussakin tullut jokusia tunteja vietettyä, kun tuli hommattua Battlefield 1. Maukkaan oloinen peli ja varsinkin verkkopelaamisen parissa aika kuluu kuin siivillä. kirjoittelen tästäkin lisää kunhan pääsee paremmin testailemaan ja pelailemaan enemmän.



Autoissa onkin ollut jo puolitoista viikkoa talvipyörät alla. Kesärenkaat pesin Solmasterin as40 liuotipesuaineella ja pakkasin varastoon odottamaan ensi kesää.


Vene seisoo vielä tarilerilla, varasin ensi viikolle perämoottorille kausihuollon. Olisi muuten voinut tehdä itse, mutta takuun säilyminen vaatii kausihuoltoa. Käytän koko veneen koneineen jos kelit sallii. Napata sitten kone pois perästä ja kellariin säilytykseen ja vene peitellä trailerille pressuilla.

Googlettelinpa huvikseni blogiakin eräänä iltana. Sopivilla hakusanoilla löytyy googlesta jopa melko ylhäältäkin tuloksista. Joissain teksteissä ihan kokeilun vuoksi yritin harrastaa hakukoneoptimointia, paha toki sanoa onko onnistunut vai ei. Toki itse tietää mitä etsiä, niin helpottaa hakua. Jospa sitä ajan myötä jollekulle edes tulee vastaan googlen tai vastaavan hakukoneen kautta.
Onko kävijöitä hakukoneiden kautta?  Muutama hakusana ilmaantuu ainakin bloggerin tilastoihin. Annetaan boteille aikaa, niin eiköhän se vielä paranna tilannetta sen suhteen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti