keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Veneilykausi paketissa

Veneilykausi on nyt lopulta paketissa. Tai onhan edellisestä uistelureissusta jo aikaa, mutta eilen sain lopulta veneen pihan takanurkkaan parkkiin ja pressukatoksen päälle. Katos tehty tosin pimeässä, otsalampun valossa ilman mittaa ja vatupassia. Eli ei siitä maailman nätein tullut, mutta jospa ajaisi asiansa. Jätin veneen trailerille ja rakensin katoksen siihen ympärille/päälle.



Tohatsu kävi viime viikolla VML-sponsorilla kausihuollossa. Käytin koneen trailerilla veneineen Kuopiossa, niin ei tarvinnut miettiä kuljetusta sen enempää. Huollossa vaihtaneet öljyt perään ja moottoriin, öljynsuodattimen, polttoainesuodattimen yms. Kyllähän minä muuten olisin itse huollot tehnyt, mutta takuun jatkumisen ehtona huoltojen teettäminen merkkihuollossa.
Kone nostettiin maanantai-iltana veneen perästä kellariin lämpöiseen talvehtimaan. Saapahan putsailla liat pois ja hinkata uuden vahan pintaan.




Ensi kaudelle investoitavaa olisi ainakin se akku, kun kerran entinen varastettiin. Vaappuja pitänee askarrella lisää ja voihan se olla että jokunen ostettavakin. Matsomix metallilta varmaankin tilattava muutama vapaputki, pihtitelineet ja ehkä vieherasiateline. Veneradion ostaminenkin ollut mielessä, mutta katsotaan nyt mitä tulee ostettua vai eikö mitään. :)
Vieläkös muilla uistelukausi meneillään vai joko pilkkihommat odotuttaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti