sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Mökkeilyä ja kotihommia

Nyt olikin kokonainen viikonloppu vapaata, ilman ylimääräisiä menoja tai muuta ohjelmaa. Lauantaina aamupäivällä pakkauduttiin autoon ja lähdettiin isän mökille päivää viettämään. Rannalla tuulinen keli verotti vähän mukavuutta, mutta satamaan ei onneksi alkanut ollenkaan. Saunakamarissa lämmitin kaminaa ja ylämökissä pidettiin säteilylämmitintä lämmittämässä, niin sai käydä välillä lämmittelemässä. Vesi näköjään tällähetkellä melko matalalla, niin kerättiin pojan kanssa iso kasa kiviä rannalta vesirajasta pois. Näkyy vaan ilmaantuvan joka kesälle uusia kiviä. Välillä juotiin pannukahvia ja paistettiin kodassa makkaraa.

Saunan rappusilta

Kodassa tulet makkaran paistoa varten
Lämmittelin vielä rantasaunan illasta, niin sai kaikessa rauhassa kylpeä ja välillä ihailla järvimaisemaa. Lopuksi siivoiltiin omat jäljet ja paikat laitettiin lukkoon, jospa vielä ennen talviteloille laittoa kerkeäisi käymään.

Tänään keli oli mitä kaunein syyskeli, kun aamulla ikkunasta ulos katselin. Aamiaista syödessä mietiskelin päivän puuhailuja, lähtisikö järvelle, siivoaisiko pihoja vaiko rupeaisiko puuhommiin. Päivähän lähti heti mukavasti käyntiin, kun viimeistä teehörppyä kallistin mukista niin niska vetäisi ihan totaalijumiin. Tuntui ettei kärsi päätä suoristaa kunnolla, no eipä siinä, särkylääkettä naamariin ja lepoa muutama tunti. Sitten pääsikin kasaamaan pojalle technic lego moottoripyörää, ovat näköjään melko hienoja kapistuksia nykyään. Ratasvälityksiä, legoketjut, männät liikkuu moottorissa ratasvälityksellä jne..

Lego technic moottoripyörä kasattuna

Tässä vähän huonolaatuinen esittelyvideo ominaisuuksista. Jalusta helpottaisi kuvaamista melko paljon näköjään. :)




Illasta sen verran niskakipu hellitti että pääsin aloittamaan puiden pinoamisen. Ensimmäisen pinon sainkin valmiiksi, vaan kyllä niitä vielä jonkinmoinen kasa on pinoamattakin. Siitä ne pikkuhiljaa vähenee, saapahan säänsuojaan ja siistimpään läjään.

Ensimmäinen pino valmis

Vielä on läjää jäljellä
Kuinkas lukijoiden viikonloppu on sujunut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti