sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Pihat siivottuna lehdistä

Pikkuhiljaa olisi syksyn pakollinen paha, lehtien haravointi takanapäin. Aikaisemmin tässä jo leikkurilla enimpiä siivoiltiin, mutta pihassa ja ympäristössä melko paljon isoja koivuja joista lehteä irtoaa. Mutta nyt pihat siivottuna tosiaan ja ensimmäinen peräkärryllinen lehtiä vietynä maankaatopaikalle. Kärry taas puolillaan lehtiä, eli toinenkin reissu edessä vielä. Vielähän noita lehtiä puissa vähän on, mutta ne siivoutuu sitten keväällä poikkeen.  Jostain syystä muutama kuva ei halua puhelimesta siirtyä koneelle/pilveen niin muualta pihoista ei vielä kuvat esillä. Lisäilen tänne kunhan onnistuu.


Etupihalta

Lehtikuorma purussa



Polttopuut olisivat myös vihdoin pinottuna, pressu pitää käydä investoimassa pinon päälle. En lopullisia mittauksia ole tehnyt, mutta sellainen 5-6 pm3 halkoja taisi kertyä. Ei ihan vuoden tarpeita, mutta noillakin lämmittelee jonkun aikaa 2017-2018 talvena. 

Puut pinossa, täältäkin lehdet siivottuna

Vielähän tässä olisi kesätavaroiden varastointi, rännien putsaus, ruohonleikkureiden syyshuollot, autojen pesut ja vahaukset jne tehtävänä.
Kuinkas lukijoilla, onko pihatyöt jo tehtynä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti