sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Puuhailuja

Kiirettä se vaan tuntuu välillä olevan, vai liekö itseaiheutettua... Tämäkin viikko tuntuu, että mennyt kuin siivillä, eipähän ainakaan käy aika pitkäksi. Näköjään tännekkin viimeksi tiistaina kirjoitellut, yritettävä petrata ensi viikon aikana.

Polttopuut on pinossa ja pressua laitettu suojaksi. Vesikourut tyhjennetty lehdistä ja oksista yms roskasta. Corolla pesty ja vahattu. Veneen traileroin perjantai-iltana, pitäisi joutaa traileri säätelemään veneelle ja asentamaan lisävarusteet paikoilleen. Keskiviikkona ja perjantaina kävimme naapurin kanssa Fontanellalla squashia pelaamassa. Kuivia polttopuita olisi pihassa neljä 1.5m3 säkkiä odottamassa liiteröintiä. Eilinen päivä meni kokonaan kaverin raksalla apupoika-anterona pyöriessä. Tänään vuorostaan käytiin kolmessa kyläpäikassa kyläilemässä ja viimeisestä jäi passattiin jemmaan varaosia. Töissäkin piti viikolla toki käydä.. :)

Corolla puhtaana

Puut suojassa kuivamassa

Nämä pitäisi pinota liiteriin

Trailerilla ensimmäistä kertaa vene
Onneksi ainakin vielä lupailee kohtuu kuivaa keliä tulevalle viikolle, niin kerkiää iltaisin puuhailemaan töiden jälkeen. Jospa selviäisi järvellekkin vielä uistinta vetämään. Ja tänne kirjoittelemaan juttuja.
Mites lukijoilla, onko syyshommat hoidettuna jo?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti