keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Alkuvuoden ihmettelyjä

Uusi vuosi ja uudet kujeet... Tai liekö nuo vaihtunna yhtään miksikään... ;)
Mennyt oikeastaan ihan töiden lisäksi huilaillessa ja ihan pieniä puhdehommia tehden. Leffojakin kerennyt muutaman katsomaan tallentavalta digiboksilta. Playstationin pelaaminen ollut kokonaan jäissä muutaman viikon. Puhelimeen tosin erehdyin lataamaan Hill climb racing 2, joka ykkösosan tavoin tuntuu koukuttavan melko pahasti.

Passattiin olisi huoltoon varattuna jonkinmoinen osakasa. 410tkm pamahtaa mittariin piakkoin, niin huolto olisi suoritettavana. Vaihtoon menee öljyt + suodatin, ilmansuodatin, raitisilmasuodatin ja polttoainesuodatin. Vaihdelaatikkoon otin myös uudet öljyt, castrol syntrans transaxle 75W-90.
Aiemmin onkin ostettuna hyllyssä apulaitehihnoille kiristimet ja uudet apulaitehihnat.

Huolto-osasia

Kiristimet ja apulaitehihnat


Tänään pääsi taas käyttämään käynnistyskaapeleitakin. Naapuri soitti ja pyysi jelppiä kun autosta oli akku hiipunut työmaalleen. Nappasin passatin vanhan akun ja käynnistyskaapelit kyytiin ja ajoin avuksi. Käynnistyskaapelit irtoakusta naapurin auton akkuun, niin käynnistyi ongelmitta. Passatin entinen akku sen verran vielä järjissään, että lämpimässä pidettynä virtaa ainakin riittää.



Poikakin ajellut jonkin verran mönkijällä, tässä pieni video valoisan aikaan kuvattuna:





Reilusti pakkasella ollaan jo, toivottavasti työauto toimii vielä huomisen ongelmitta niin pääsisi pitkän viikonlopun viettoon. Perjantaina EHKÄ passattiin huoltoa tekemään, niin olisi sekin pois alta. Lauantaille olisi sitten pukujuhlat, kun siskon tytön ristiäiset ohjelmassa. Sunnuntai sitten pyhitettävä lurvailulle ja kotihommille.. ;)

Mites lukijoiden alkuvuosi? Onko pakkaset aiheuttaneet ongelmia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti